Wat kan je verwachten

De eerste keer

Wat kan je verwachten als je voor de eerste keer komt? Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie. We leggen de werkwijze en eventuele opties aangaande de massage uit. Vragen naar jouw gezondheid, bespreken met welke intentie je de massage wilt ingaan, wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en ook heel belangrijk wat jouw grenzen zijn ten aanzien van de gebieden die in de massage (kunnen) worden aangeraakt.

Doorgaans duurt het kennismakingsgesprek zo’n 15 à 30 minuten. Deze tijd gaat niet ten koste van je massage!

Ook kan je kiezen om voorafgaande aan de massage of als je voor de eerste keer komt te genieten van het welkomst wellness theeritueel (lees meer onder het kopje welkomst thee ritueel) . Na dit ritueel start je met een meer ontspannen gevoel de massage en/of wellness behandeling. De extra kosten bedragen € 12,50 p.p.

Na het gesprek ga je douchen en volgt de massage. Na de massage is er de mogelijkheid om af te douchen.

Gesprekssessie

Soms kan het zijn dat men gewoon meer dan de 30 minuten kennismakingstijd nodig heeft. Iemand wil rustig zijn verhaal doen en/of zijn zorgen en gevoelens delen. Hou er rekening mee dat als je meer tijd nodig hebt dan de 30 minuten die er maximaal voor staan er dan kosten in rekening worden gebracht voor een gesprekssessie. Deze tijd gaat dan in na de eerste 30 minuten.

Het tarief voor een gesprekssessie bedraagt € 22,50 per 15 minuten.

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een massage is een ontdekkingsreis naar jezelf. Je (weer) bewust worden van heel je lichaam. Een manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

Wij geven je hele lichaam aandacht

De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders.

Zo schenken we binnen onze massages aandacht aan heel je lichaam.  Omdat het lichaam als één aansluitend geheel wordt gezien en op die wijze wordt gemasseerd, waaronder dus ook de buik, de borsten en het gebied rondom en behorend bij het bekken, lig je gewoon bloot.

Zijn er bepaalde gebieden waar je niet aangeraakt wil worden, dan kun je dat in het gesprek voorafgaande aan de massage gewoon aangeven. En mocht tijdens de massage een bepaalde aanraking toch ongemakkelijk aanvoelen, dan kan je dat met een simpel vooraf afgesproken woord of gebaar kenbaar maken. We houden rekening met jouw grenzen, immers het is en gaat om jouw lichaam!

We begrijpen dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom gaan we in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

Leeftijdsgrens

Hoewel iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar in principe welkom is, hanteren wij bij voorkeur een ondergrens van 21 jaar. Behoor je nog tot de groep jongeren, hou er dan rekening mee dat je een geldig legitimatiebewijs kunt overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

Door wie wordt je gemasseerd

De massages aan hem worden door Angela uitgevoerd en aan haar door Hans, tenzij men anders kiest!