Wat kan je verwachten

De eerste keer

Wat kan je verwachten als je voor de eerste keer komt? Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie. We leggen de werkwijze en eventuele opties aangaande de massage uit. Vragen naar jouw gezondheid, bespreken met welke intentie je deze massage wilt ingaan, wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en ook heel belangrijk wat jouw grenzen zijn ten aanzien van de gebieden die in de massage (kunnen) worden aangeraakt. Deze tijd gaat niet ten koste van je massage!

Na het gesprek ga je douchen en volgt de massage. Na de massage is er gelegenheid voor een kort narusten en bespreken we hoe je de massage hebt ervaren. Daarna is er de mogelijkheid om af te douchen.

Doorgaans duurt het kennismakingsgesprek zo’n 15 à 30 minuten. Soms heeft men gewoon meer tijd nodig. Misschien past een gesprekssessie dan beter bij jou. Het tarief voor een gesprekssessie bedraagt € 45,00 per 30 minuten.

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een massage is een ontdekkingsreis naar jezelf. Je (weer) bewust worden van heel je lichaam. Een manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

Wij geven je hele lichaam aandacht

De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders.

Zo schenken we binnen onze massages aandacht aan heel je lichaam.  Omdat het lichaam als één aansluitend geheel wordt gezien en op die wijze wordt gemasseerd, waaronder dus ook de buik, de borsten en het gebied rondom en behorend bij het bekken, lig je gewoon bloot.

Zijn er bepaalde gebieden waar je niet aangeraakt wil worden, dan kun je dat in het gesprek voorafgaande aan de massage gewoon aangeven. En mocht tijdens de massage een bepaalde aanraking toch ongemakkelijk aanvoelen, dan kan je dat met een simpel vooraf afgesproken woord of gebaar kenbaar maken. We houden rekening met jouw grenzen, immers het is en gaat om jouw lichaam!

We begrijpen dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom gaan we in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

Leeftijdsgrens

Hoewel iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar in principe welkom is, hanteren wij bij voorkeur een ondergrens van 21 jaar. Behoor je nog tot de groep jongeren, hou er dan rekening mee dat je een geldig legitimatiebewijs kunt overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

Door wie wordt je gemasseerd

De massages aan hem worden door Angela uitgevoerd en aan haar door Hans, tenzij men anders kiest!